Sleutel-op-de-deur: totale transparantie

Sleutel-op-de-deur: totale transparantie
20 April 2021 -

Sleutel-op-de-deur: totale transparantie. De sleutel-op-de-deurformule van Woningen Blavier is een must: je wordt van A tot Z begeleid, hebt slechts een aanspreekpunt, krijgt een volledig gepersonaliseerde woning en geniet een totale transparantie voor je project terwijl de kosten beperkt en de deadlines gegarandeerd zijn. Zo bouw je in alle rust en veiligheid!

 

Steeds meer gezinnen opteren voor een sleutel-op-de-deurwoning van Blavier, eerder dan voor de traditionele driehoek architect – bouwheer – vaklui. En dat is niet zonder reden: met de sleutel-op-de-deurformule van Woningen Blavier kun je met een gerust hart doorgaan met je leven, aangezien alles door de bouwonderneming wordt geregeld. Ideaal voor mensen die werken, advies zoeken of willen profiteren van de soliditeit van een groep die zijn sporen reeds heeft verdiend. Bovendien genieten ze de zekerheid dat ze van A tot Z worden begeleid, dat ze een totale transparantie genieten voor hun project en dat ze een woning op maat kopen.

Wanneer je beslist een sleutel-op-de-deurwoning te bouwen, moet je ook de juiste partner kiezen, een onderneming die het Charter van de Woningbouwers heeft ondertekend (een garantie voor kwaliteit), de wet-Breyne respecteert en een uitstekende reputatie heeft.

 

De troeven van Blavier

 • Begeleiding van A tot Z door een persoon. De sleutel-op-de-deurformule is bijzonder comfortabel omdat alles voor jou wordt geregeld, van de fundering tot de afwerking. Een vraag, een technisch probleem? Een enkel nummer, namelijk dat van je werfleider, je bevoorrechte partner gedurende het hele bouwproces.
 • 100% maatwerk. De sleutel-op-de-deurformule van Blavier maakt het mogelijk om een volledig gepersonaliseerde woning te bouwen. Zo ben je volledig vrij om het huis van je dromen te ontwerpen. Heb je toch nood aan inspiratie om je toekomstige thuis vorm te geven, blader dan zeker door onze catalogus met modelwoningen of bezoek een van de kijkwoningen van Woningen Blavier.
 • Totale transparantie voor je project. De planning van een sleutel-op-de-deurwoning is duidelijk omlijnd, evenals de opleverdatum. Bij vertragingen krijg je een schadevergoeding. Bovendien hoef je bij onze sleutel-op-de-deurwoningen geen extra budget voor de architect of de aannemer te voorzien aangezien alles in de basisprijs is inbegrepen.
 • Bij de sleutel-op-de-deurwoningen van Blavier worden alle geschillen, technische of menselijke problemen door de firma zelf in goede banen geleid. Je hoeft nergens voor te zorgen.
 • Woningen Blavier neemt de volledige coördinatie van het project op zich. Een technisch probleem met een of andere vakman? Woningen Blavier ontfermt zich over alles. Zo weerhoudt niets je ervan om voltijds te blijven werken, voor je jonge kinderen te zorgen, enz. De verantwoordelijkheid van de onderneming is compleet.
 • De meeste kandidaat-bouwers bouwen voor het eerst in hun leven en hebben dus heel wat te leren over de bouwsector. Bij sleutel-op-de-deurfirma Woningen Blavier worden ze gedurende de hele looptijd van het project met raad en daad bijgestaan, van A tot Z en met bereidwilligheid, bekwaamheid en een totale transparantie voor hun project. En dat zelfs voor een volledig gepersonaliseerde woning.

 

Kortom…

Een sleutel-op-de-deurwoning van Woningen Blavier biedt je:

 • Begeleiding van A tot Z door een persoon
 • 100% maatwerk
 • Totale transparantie voor je project
 • Doordacht advies
 • Gemoedsrust
 • Een vaste prijs zonder supplementen
 • Respect voor deadlines

Wens je meer informatie? Of wil je weten wat inbegrepen is in de offertes van Blavier?

Heb je vragen? Onze bouwadviseurs staan voor je klaar, op afspraak, bij jouw of in één van onze kijkwoningen over heel België. Aarzel niet en vraag jouw gratis catalogus aan en ontdek onze inspiratiewoningen alsook ons zeer uitgebreid lastenboek.

Delen