Getuigenis – Betaalbaar bouwen

Getuigenis – Betaalbaar bouwen
10 September 2018 -

Betaalbaar bouwen met een sleutel-op-de-deur woning

Via Google ben ik op zoek gegaan naar een betaalbaar sleutel-op-de-deur nieuwbouwhuis. Na een telefonisch gesprek met bouwadviseur Rudi, was ik overtuigd dat mijn bouwideeën en laag budget toch gematcht konden worden.

De bevestiging bij de bank over het beschikbare budget, deed onze wensen overgaan in een eerste schets. Verdere gesprekken in de kijkwoning van Blavier over praktische zaken (vb. wel of geen garage) verliepen steeds positief en opbouwend.

Het gedeelte “zelf doen” kon ook zelf gekozen worden en dat was ook bepalend in onze keuze voor Blavier. De uitdaging werd groter, maar alles werd netjes uitgestippeld en voorbereid naar wens van de klant. Uiteraard waren er onderweg ook onvoorziene omstandigheden en nieuwe uitdagingen. Zo was er het faillissement van een leverancier waardoor alles vertraagd werd, maar dit raakte uiteindelijk ook weer opgelost.

Om ook een minpuntje te noemen, zijn wij van mening dat het plakwerk iets beter had gekund. Deze was ruw en niet overal haaks, maar dit werd bij de schilderwerken weggewerkt. Na oplevering werden nog achterstallige probleempjes weggewerkt, totdat uiteindelijk alle partijen tevreden het project konden afsluiten. Eind goed al goed en tevreden over alle aspecten van het bouwproject, vooral het communicatietraject met de bouwadviseur, de werfleider alsook de service na verkoop.

Delen