Getuigenis – Dromen van een nieuwbouw

Getuigenis – Dromen van een nieuwbouw
10 September 2018 -

Arne en Aline droomden van een nieuwbouw

Het jonge paar Arne & Aline heeft zichzelf de tijd gegeven om elke stap in hun bouwproces grondig te overdenken en gingen vastberaden voor hun ideaal.

“Mijn zus kocht een huis en we hebben daar veel geholpen bij de renovatie” blikt Arne terug. “Daar zagen we wat dat inhield, hoeveel tijd dat kost en welke verrassingen er kunnen opduiken. We besloten dan ook dat als we het enigzins konden betalen, nieuwbouw de juiste optie zou zijn”.

Arne & Aline bleven lang thuis wonen, spaarden ijverig en doelbewust, terwijl ze op zoek trokken naar een geschikt bouwperceel en zich informeerden op beurzen als Batibouw en BIS. Het klikte al snel met Wim, de contactpersoon bij Blavier, die ook nog hielp bij de zoektocht naar bouwgrond. “We hebben een lange weg afgelegd vooraleer we onze bouwgrond kochten” getuigen Arne & Aline. “In die periode hebben we tientallen contacten gehad met Wim, onze bouwadviseur bij Blavier, die altijd beschikbaar bleef en ons een gevoel van vertrouwen gaf”.

De stijlrichting gaf nooit aanleiding tot discussie: landelijk met een strakke toets. “Kiezen voor een sleutel-op-de-deur formule betekent dat je gepusht wordt om je keuzes te maken en vooruit te gaan in het proces, wat eigenlijk best goed is” blikt Aline terug. “Zo gingen we voor het ECO++ pakket voor maximale isolatie en het toepassen van een warmtepomp gekoppeld aan vloerverwarming” vult Arne aan. Er werd zelfs beslist voor een tweede warmtepomp en omschakelbaar systeem voor de slaapkamers (koelen en verwarmen) en de living (koelen).

 

Delen