Hoe laat je je bouwproject vorderen tijdens de lockdown?

Hoe laat je je bouwproject vorderen tijdens de lockdown?

Hoe laat je je bouwproject vorderen tijdens de lockdown? Voor velen van ons gaat de lockdown hand in hand met een daling van de professionele activiteit, soms zelfs met een volledige stop. Waarom zou je die vrije tijd niet gebruiken om de fundamenten te leggen voor je toekomstige bouwproject?

Laat je inspireren!

Het is een van de aangenaamste fasen in het bouwproces. En een absolute must. Alvorens je een bouwproject aanvat, is het cruciaal om te bepalen welk type van woning je precies wenst. Dat kan op verschillende manieren: door foto’s te nemen van woningen die je aandacht trekken tijdens wandelingen, door gespecialiseerde tijdschriften te doorbladeren, enz. Of door onze website te raadplegen: https://www.blavier.be/nl/sleutel-op-de-deur-woningen/woningen/

Je vindt er tal van ideeën: klassieke en moderne woningen, twee-, drie- en viergevelhuizen, met plat of schuin dak, in baksteen of bepleisterd, één- of tweekleurig, goedkoop of luxueus… We hebben voor ieder (en ieders beurs) wat wils, dus moet je in de eerste plaats beslissen wat je zelf wilt.

Laat je informeren!

Neem een kijkje op de website van Blavier en verdiep je in ons lastenboek. Je vindt er informatie over de kwaliteit van de materialen, het brede scala aan mogelijkheden en de mogelijkheid om je huis tot in de puntjes te personaliseren volgens jouw wensen. Wat de prijs betreft, hoef je geen schrik te hebben voor verrassingen: je behoudt van begin tot eind de controle over de uitgaven dankzij een gedetailleerde schatting, zonder supplementen tijdens de werken. Ook aan flexibiliteit heb je geen gebrek, dankzij de mogelijkheid om te opteren voor een totaalproject of werken à la carte: de keuze is aan jou! Als garantie van onze soliditeit, gaan de waarborgen van Blavier tot slot veel verder dan de wettelijke verplichtingen.

DOWNLOAD HIER ONS VOLLEDIGE LASTENBOEK!

Deel je ervaringen

Om je bouwproject goed voor te bereiden is er niets beters dan constructieve gesprekken met andere bouwheren. Bespreek je project met mensen die zelf hebben gebouwd, stel vragen. Wat vonden ze leuk? Wat zouden ze veranderen als ze het nog eens zouden overdoen? Voor meer informatie in een oogopslag, kan je terecht op pagina met klantgetuigenissen of ontdek onze klantrealisaties

Vraag een catalogus aan

Ga nog een stap verder en doorblader in het comfort van je eigen woning een catalogus boordevol informatie, afbeeldingen en ideeën voor nieuwe woningen: aarzel niet om de Blavier-catalogus aan te vragen. Hij is helemaal gratis. Deze catalogus maakt je ook vertrouwd met de maatwerkfirma Woningen Blavier. (https://www.blavier.be/nl/sleutel-op-de-deur-bouwen).

Zin om nog een stapje verder te gaan? Dan kan je vrij en zonder enige verplichting vragen dat een bouwadviseur van Blavier contact met je opneemt.

Delen