Investeren

Op het moment dat banken zeer lage rente geven op jouw kapitaal, is investeren in vastgoed zonder enige twijfel één van de beter oplossingen om jouw kapitaal te doen opbrengen. Bij Blavier helpen wij jou graag verder bij de realisatie van jouw vastgoedbeleggingsproject.

Ervaring

Blavier is een onderneming actief in de bouwsector en dit meer dan 20 jaar! Met een jaarlijkse omzet van meer dan 40 miljoen Euro, een ploeg bestaande uit bijna 100 werknemers en meer dan 5000 gerealiseerde woningen is Blavier de ideale partner voor jouw vastgoed belegging.

 

Fiscaliteit

Investeren in onroerend goed is gekoppeld aan bepaalde gunstige voorwaarden betreffende jouw belastingen. Of het nu gaat over de aftrek van jouw hypothecaire lening, het kadastraal inkomen en niet op de reële huurinkomsten.. sommige voordelen zijn het overwegen waard!

Rendement

Onroerend goed blijft op dit moment één van de beste beleggingen. Investeren in vastgoed zorgt voor een diversiteit in jouw beleggingen. Daarenboven is het rendement beduidend hoger dan op jouw spaarrekening.

Ontdek onze investeringsprojecten

Jouw project op maat op jouw bouwgrond

 

Blavier staat voor meer dan 5000 op maat gebouwde sleutel-op-de-deur woningen. Wij beschikken over een ruim aantal inspiratie modellen, zowel eengezinswoningen als appartementen. Deze verschillende modellen kunnen als basis dienen voor jouw toekomstig bouwproject. Je hebt nog geen bouwgrond? Blavier beschikt over heel wat bouwgrond. Onze bouwadviseurs kunnen jou informeren over de beschikbare bouwgrond in jouw buurt!

> Ontdek onze inspiratiemodellen

Ontdek onze reeds gebouwde vastgoed projecten

 

Je wenst te investeren in een vastgoed project en wilt snel genieten van het rendement? Wij beschikken over een uitgebreide keuze reeds gebouwde vastgoed projecten. Van eengezinswoningen tot grotere projecten van appartementsgebouwen en woningen, Blavier beschikt over het vastgoed doe voldoet aan jouw noden. Onze bouwadviseurs staan steeds ter beschikking om jou te helpen in de keuze naar het beste investeringsproject voor jouw profiel.

> Ontdek onze vastgoed projecten

Wens je te praten over een investeringsproject?