Kijkwoning Kampenhout, Vlaams-Brabant

Interesse? Een referentieadres bezoeken?

  • Bel gratis 0800 94 956
  • Vraag vrijblijvend jouw gratis catalogus

Kijkwoning Kampenhout, Vlaams-Brabant

Haachtsesteenweg 415
1910 Kampenhout
Vlaams-Brabant

 

Deze kijkwoning zal gesloten zijn op 29/01

Beschrijving kijkwoning

Deze sleutel op de deur kijkwoning in Vlaams-Brabant is een charmante woning in pastorijstijl op 15km van Leuven en Mechelen. Het is een ruime, halfopen woning waarbij de pastorijstijl op een hedendaagse manier ingevuld wordt. Met ongeveer 200m² leefruimte, biedt deze woning plaats aan een ruime woonkamer, keuken, garage, 3 kamers, badkamer en een inrichtbare zolder. Met andere woorden, een ideale woning voor een gezin met kinderen.

Hoewel deze woning reeds in 2009 gebouwd werd, scoort deze woning nog steeds goed qua energieprestatie. Met een K-waarde van 33 en een E-peil van 71 is dit een woning die in 2009 ver vooruitliep op de normen.

Ben je op zoek naar een sleutel op de deur woning in Vlaams-Brabant of omstreken? Kom dan zeker eens langs in deze kijkwoning in pastoriestijl te Kampenhout!

Wegbeschrijving

Vanop de A1/E19 neem je afrit 12 (Vilvoorde/machelen). Aan de achterzijde van de luchthaven neem je de Haachtsesteenweg, waarna je de kijkwoning na een 7-tal kilometer op je linkerzijde vindt. 

Vanuit Mechelen of Leuven kan je eventueel de Leuvensesteenweg nemen, om dan ter hoogte van Haacht de Haachtsesteenweg te nemen. Na een 3-tal kilomtere zie je de kijkwoning op je rechterzijde. 

Openingsuren

Elke zondag geopend van 14 u tot 18 u en op afspraak.

Deze kijkwoning zal gesloten zijn op 29/01